Cześć wszystkim :-) Możecie polecić mi dobrą uczelnię o profilu medycznym w Warszawie ? Inne miasta też rozważę ale najchętniej zostałabym w stolicy ( tu mieszkam ).
a jaki konkretnie kierunek chodzi Ci po głowie ? Z tego co wiem to Warszawska Akademia Medyczna ma dobre opinie i znajdziesz u nich m.in fizjoterapię, pielęgniarstwo i położnictwo.
o no to bingo bo właśnie nad pielęgniarstwem się zastanawiam. Muszę sobie o nich poczytać co nieco, dzięki!
pewnie, według mnie warto. To uczelnia z tradycjami i historią, mają spore doświadczenie w kształceniu kadr medycznych. Tylko nie warto zwlekać jesli chodzi o składanie dokumentów.
a co liczy się u nich podczas rekrutacji ? myślę, że to dość cenne informacje dla tych, którzy planują u nich studiować
generalnie podczas rekrutacji najbardziej biorą pod uwagę kolejność zgłoszeń dlatego warto jak najszybciej kompletować wymagane dokumenty i składać je w dziekanacie. tym bardziej, że obecnie kierunki medyczne są popularne i jest wiele chętnych osób na 1 miejsce na dobrych uczelniach.