To fakt - nie pamiętam co to było, ale zdaje się, że to u nich jadłem jedliśmy jeden produkt, który był przygotowany całkowicie inaczej. Możliwe że to była papryka, która smakowała wybitnie. I też próbowaliśmy w domu przygotować ją na różne sposoby i kompletnie nic to nie dawało...
Ja zastanawiam się nad otworzeniem pizzeri, nawet znalazłam już bardzo ciekawe pudełka do pizzy
http://www.htmopakowania.pl/oferta/opako...pizzy.html Bardzo fajny producent, podoba mi się jego oferta na te pudełka, jest bardzo atrakcyjna, do tego lokal również upatrzony
chce robić wszystko sama ale nie wiem czy ogarnę zamówienia.
A czy chodząc do lokali zastanawiacie się jak wyglądają warunki higieniczne?
Czy nie ma brudu i robaków?
Ja po tym jak w jednej kuchni coś takiego zobaczyłem przestałem chodzić praktycznie do lokali.
Teraz jak idę to wypytuje czy mają
zmywarki gastronomiczne i czy w pieca konwekcyjno-parowych mają funkcje mycia automatycznego. Jeżeli tego nie mają to przeważnie nie jem bo wiem jak wygląda praca na zmywaku (pracowałem w Anglii). Higiena to podstawa
W Bielsku największe wrażenie robią na mnie kawiarenki