Poznajcie sieć niepublicznych placówek TE Vizja. Tam znajdziecie dobry żłobek a później przedszkole. Dziecko nie będzie przeżywać stresu przy zamianie placówki. Później szkoły, podstawowa a następnie
nowoczesne liceum warszawa .Interesuje was także porządne wykształcenie akademickie? - ten temat też ogarniecie w placówkach TE Vizja.
Osobiście mogę Wam polecić rewelacyjne
przedszkole usrsus w którym każde dziecko otrzymuje od nich czas i przestrzeń na wszystkie emocje, ucząc ich jednocześnie poszanowania granic i emocji innych osób. Wspierają przedszkolaki w emocjonalnym rozwoju, tworząc miejsce pełne empatii i wzajemnego szacunku. Każdy dzień w przedszkolu rozpoczynają od zajęć porannego kręgu, podczas których dzieci mogą opowiedzieć im o przeżywanych emocjach. Szczerze mogę powiedzieć że warto jest wybrać to przedszkole.
Na stronie
http://www.alaikot.pl/ można znaleźć informacje o publicznym przedszkolu Ala i Kot, które oferuje bogaty program edukacyjny oparty na aktywnych metodach pracy z dziećmi. Placówka stawia na wszechstronny rozwój dziecka, wspiera kreatywność, samodzielność i umiejętności społeczne. Duży nacisk kładziony jest na aktywność twórczą – muzyczną, ruchową, językową i plastyczną.
Pracuję w placówce i u nas działa
dziennik elektroniczny dla przedszkoli już drugi rok – nie wyobrażam sobie wrócić do kartek i zeszytów. Rodzice mają info od ręki, my mamy mniej stresu z dokumentacją, a do tego wszystko automatycznie się archiwizuje. Zmienia to naprawdę dużo.
Coraz bliżej
egzamin ósmoklasisty i szczerze – ja chyba przeżywam to bardziej niż córka... Dobrze, że mamy trochę sensownych materiałów pod ręką, bo w szkole z tym bywa różnie.