Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne

Pełna wersja: Biuro księgowe Warszawa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Szukam biura rachunkowego do zmiany firmy w spółkę. Póki co, kilka odmówiło mi współpracy, bo lepiej jest zamknąć i otwierać na nowo - ja wiem, że to prostsze, ale mam już tyle klientów, że nie chce robić misz maszu. Możecie powiedzieć coś o swoich i zostawić mi do nich namiary?
Jak masz za dużo na głowie, to dzwoń do EffePro - tutaj masz kilka nr https://effepro.pl/kontakt/ Mają świetną ofertę dla przedsiębiorców, od księgowości, przez obsługę prawną, aż po sprawy płacowe. W dodatku masz dwa biura, w Centrum i na Ochocie, a wycena jest darmowa.
Moja znajoma kończy w tym roku studia na kierunku finanse i rachunkowość i marzy się jej otworzenie własnego biura rachunkowego. To na pewno nie będzie łatwe zadanie bo konkurencja jest bardzo duża, do tego większość zobowiązań można wykonywać za pośrednictwem internetu i dlatego lokalizacja nie jest kluczową kwestią jeśli chodzi o wybór biura. Musi na pewno znaleźć lokal, dowiedzieć się jaki program dla biura rachunkowego jest najlepszy. Mam nadzieje, że jej się powiedzie.
Prowadzenie własnej firmy wiąże się z koniecznością dbania o finanse i zgodność z przepisami podatkowymi. Warto skorzystać z usług profesjonalistów, którzy pomogą uniknąć błędów i zoptymalizować koszty. Sprawdzone biuro rachunkowe Gorzów zapewni kompleksową obsługę i wsparcie na każdym etapie działalności.
Przekierowanie