10-06-2012, 11:39
Witam! Moja kolejna propozycja! A mianowicie założenie forumowego radia ^^ Mam już konto na serwisie który udostępnia doładowania portwela poprzez SMS i można by było doładować go trochę i rozpocząć przygodę z radiem ^^ Oczywiście mógłbym otworzyć rekrutację na prezenterów (cóż, pewnie nie wiele osób stąd miało styczność z prezenterstwem w takim radiu ;x) i wszystko pokazać ludziom którzy chcieli by grać na audycjach ^^
Co wy na to?
Sms'y są od 3 do 30 zł, można też wpłacić kasę przelewem ^^
Zauważyłem, że serwer radiowy na 100 slotów kosztuje 9 zł czyli 3 SMS'y po 3,66zł + biorąc pod uwagę autopilota który by dla nas grał gdyby nie było aktualnie prezenterów na antenie to wyjdzie 16zł. Jeżeli ktoś jest chętny do "sponsoringu" radia to zapraszam na PW ^^ Nawet taki sms za 3,66zł (niestety, najtańszy ;() jest dużo wart ^^
Co wy na to?
Sms'y są od 3 do 30 zł, można też wpłacić kasę przelewem ^^
Zauważyłem, że serwer radiowy na 100 slotów kosztuje 9 zł czyli 3 SMS'y po 3,66zł + biorąc pod uwagę autopilota który by dla nas grał gdyby nie było aktualnie prezenterów na antenie to wyjdzie 16zł. Jeżeli ktoś jest chętny do "sponsoringu" radia to zapraszam na PW ^^ Nawet taki sms za 3,66zł (niestety, najtańszy ;() jest dużo wart ^^